Over RentSetters

RentSetters is binnen de event/festivalwereld reeds gekend voor de verhuur van gators. Omdat wij ook niet stil blijven staan wordt ons aanbod constant vernieuwd en uitgebreid. RentSetters is daarom uw partner bij uitstek als het gaat om multifuntionele werk- en ontspanningsvoertuigen.

Naast onze gekende vloot van John Deere gators, pakken we sinds 2023 nu ook uit met een vloot aan kubota gators.

Rentsetters betekent ook duurzaamheid en voorziet in een volledig gamma aan elektrische voertuigen: 4x4 gators, 4x2 pilot car, golfkarren voor 2 tot 8 personen en onze VIP shuttlebussen. Deze zijn een unicum in de sector.

Als multifunctionele partner voorziet RentSetters ook een aantal voertuigen voor paardentransport. Zo zijn er enkele paardencamionettes met B-rijbewijs al dan niet gecombineerd met onze paardentrailers.

Omdat wij ook kind zijn geweest en graag op avontuur gingen bieden we een reeks 'kids'voertuigen aan. Een quad of ranger behoort tot deze mogelijkheden. Op deze manier geeft u uw kinderen zelfvertrouwen op 4 wielen en geeft u hen de kans om onvergetelijke avonturen te beleven. Deze zijn uiteraard uitgerust met bijhorende veiligheidstechnieken zodat ze goed beschermd zijn.

Huur van container vrachtwagen? Ook dit kan bij ons. Al dan niet met plateau of aanhanger.

De flexibiliteit , expertise en professionaliteit is waar Rentsetters voor staat. Deze troeven zorgen ervoor dat wij u de allerbeste service kunnen garanderen. Ons team is geëngageerd en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Kies voor Rentsetters

Snel & Flexibel
Wij zijn 7/7 bereikbaar. Ook voor last minute reservaties ben je aan het juiste adres!
Duurzaamheid
We bieden een duurzame transport-oplossing voor elke gewenste toepassing.
Levering
We leveren jouw gewenste transport-oplossing over gans België.
Support
Heb je een vraag of een probleem? Onze techniekers staan 24/24, 7/7 paraat om je te helpen.
Image

Een team van specialisten

Binnen Rentsetters trekt iedereen aan hetzelfde zeil. Door onze uitstekende ervaring in verschillende sectoren, kunnen we steeds de gewenste transport-oplossing adviseren.
Ons team beschikt over een ruime ervaring in verschillende sectoren
We stellen ons graag flexibel op voor last-minute opdrachten.
Ons team beschikt over alle nodige technische ervaring
CONTACT OPNEMEN

Kies jij ook voor Rentsetters?

CONTACT OPNEMEN